Grindeanu, arma secreta a serviciilor?

Daca incepi si derulezi toate evenimentele ultimelor doua luni, incepi sa vezi un film care te lasa perplex. Hai sa incepem cu – Exista doua variante, una este motiunea si alta este demisia mea. Prima depinde de opozitie, a doua depinde de mine si clar eu nu-mi voi da demisia! – Cam asta a fost declaratia in traducere libera a premierului Grindeanu – si da, el are perfecta dreptate, nu poate sa-si dea demisia pentru ca ordinul primit de la sevicii este sa faca cat mai multe greseli si sa nu-si dea demisia, pentru a atrage intr-o gaura neagra din care sa nu mai iasa tot PSD-ul!

In urma cu doua luni, PSD-ul castiga alegerile si, evident, nimeni nu se astepta sa fie atat de zdrobitoare infrangerea suferita de opozitie! Alegerile sunt validate si incepe ofensiva impotriva rezultatelor. Din pozitia cea mai inalta in stat, Iohannis vine cu o prima lovitura si nu accepta propunerea de prim ministru facuta de PSD. Fara a motiva si fara a da explicatii populatiei! Evident, romanul uita repede acest episod si planul poate continua. In acel moment, intra in joc Grindeanu care este impus de catre servicii si care incepe sa-si joace rolul in care trebuie sa distruga din interior PSD-ul si rezultatul votului popular. Va mai aduceti aminte, dragi concetateni, ca in primele zile Grindeanu era suspectat ca face parte din servicii? Si asta au trecut repede romanii cu vederea pentru ca, in realitate, asta suntem, un popor vulcanic care se aprinde urgent si se stinge la fel de repede daca nu are un catalizator extern care sa-i intretina arderea!

grindeanu-dragnea

In momentul in care lui Dragnea i se impunea Grindeanu, i-au dat falsa senzatie ca avand in functia de vice pe Shaideh va putea implementa programul de guvernare si va avea controlul, desi nu are in realitate functia de prim ministru sub control. Este evident ca nu poate iesi acum Dragnea sa spuna aceste lucruri pentru ca ar insemna sa recunoasca ca a negociat votul masiv primit de la electorat. In concluzie, Grindeanu s-a pus pe treaba si a inceput jocul la doua capete, de la unul lua informatiile si catre altul le furniza. Totul fiind pus la cale pentru a reusi sa gaseasca o bresa in structura PSD si prin bresa respectiva sa fie anihilat votul masiv dat de romani. Trebuie sa intelegeti ca tot acest joc nu avea cum sa reuseasca daca presedintele Iohannis nu ar fi iesit in primele zile la manifestatiile aparent spontane si nu ar fi dat senzatia ca o institutie puternica din statul roman este de partea protestatarilor. In felul acesta, a fost indusa ideia de legitimitate a protestelor si tot in felul acesta au reusit sa bage in ceata institutiile statului care nu erau parti la acest complot. Felul in care ne-au fost dezvaluite defectele de comunicare dintre SRI si Ministerul de Interne au mai dat o gura de oxigen tintei pe numele ei Dragnea care a fost transformata imediat dupa alegeri in mod intentionat in unic reprezentant legitim al votului popular. Mai exact, s-a indus in mod voit ideea ca Dragnea este unicul beneficiar al votului si astfel au reusit sa dezbine mai tare ca niciodata PSD-ul si pe cei care aveau ca optiune acest partid. Nu este de mirare ca pe retelele de socializare nu prea au fost auzite voci pro PSD, pentru ca lumea nu stia ce sa mai creada. Numai in acest fel, am putut avea parte de nasterea unei – OUG – care, desi hulita din prima secunda de cei care in realitate i-au dat nastere, a fost aprobata la miez de noapte in mod ostentativ. Era logic ca si numai ora la care a fost data aceasta ordonanta va ridica suspiciuni si va aduce marea masa de oameni la lupta impotriva celor din adevaratul PSD care au fost jucati ca la poker!

In acest context, aproape devine plauzibil ca Dragnea nu a stiut ce pregatesc cei din ministerul de justitie sau pur si simplu l-au atras in cursa asta din care se pare ca nu mai are scapare. Retragerea ordonantei a avut si ea termenii si conditiile impuse tot de cei care au pus la cale acest plan diabolic. Faptul ca au tinut cu dintii si ca au lungit atat retragerea ei, nu face decat sa confirme aceasta teorie. Era evident ca daca o vor retrage prea devreme nu va produce efectul scontat. La retragerea ordonantei intr-un stat democratic si intr-o democratie sanatoasa am fi avut parte de o iesire a presedintelui cu rolul lui de mediator si am fi vazut cum lumea este calmata si trimisa acasa. In acel moment, administratia prezidentiala nu a facut decat sa legitimeze din nou continuarea manifestatiilor si clar sustinerea lor. Mesajul a fost – populatia are nemultumiri legitime! Mesajul a fost dat de purtatorul de cuvant si presedintele a evitat sa iasa sa dea un mesaj pentru a putea lua temperatura evenimentelor mai bine si pentru a avea o roata de rezerva pentru cazul in care populatia inceteaza sa mai continue acest demers manipulat din umbra.

In concluzie, ordinul de zi pe unitate a fost executat ca la carte! In felul acesta, serviciile dovedesc clar ca functioneaza in mod impecabil si in directia dorita de ele. In acest mod diabolic a fost deviata atentia populatiei de la faradelegile comise de Coldea si de acolitii lui. In acest fel, imaginea DNA-ului a fost spalata si, evident, nimeni nu-si mai aduce acum aminte de dosarele fabricate la comanda de catre aceasta institutie. Presedintele a acumulat un capital politic impresionant si PSD-ul a fost facut praf, desi acum doua luni lumea a optat masiv pentru el si pentru programul prezentat in campanie de reprezentantii lui. De retinut ca aceasta caracatita din Romania are mai multe tentacule decat ne putem imagina. De retinut ca poporul roman si democratia din Romania au mai INFRANT inca o data.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s