Anti-PSD-istul / Caracterizare si sugestii…

Stau de vreo opt ani de cand am revenit in tara si incerc sa inteleg aceasta notiune! Vad mai mereu oameni care se prezinta ca fiind inteligenti, cu studii superioare, oameni care urasc comunismul si care doresc neaparat sa schimbe sistemul. Pana aici, sa spunem ca nu am avea ce combate, sa incercam sa credem ca este asa si sa facem o analiza obiectiva a acestei mase de oameni. Din pacate, realitatea ne demonstreaza alte aspecte! In mare parte avem in fata o categorie de pseudointeligenti, o categorie de oameni care, in momentele cruciale, au demonstrat ca nu au viziune, nu au program si nu stiu sa se organizeze! Vedem in permanenta intentia de a scoate in fata un lider care sa coaguleze aceasta masa de oameni dezorientati si foarte usor de manipulat. Realizam ca tentativele dumnealor de a schimba ceva in Romania sunt sortite esecului exact din vina lor. Principalul motiv este incapacitatea lor de a intelege mecanismele care conduc Tara si care definesc drumul de urmat al Romaniei!

protest-duminica-22-ianuarie-2017-03_resize

Istoria recenta demonstreaza ca au trecut de curand pe langa preluarea puterii in tara asta, dar nu au stiut ce sa faca odata ce au iesit in strada. Politicieni cu state mai vechi au profitat de nepriceperea lor si au capitalizat din nou. Lipsa liderului din acest segment i-a impins in doua randuri spre supunere neconditionata in fata liderilor de la Cotroceni! Prima data au empatizat cu Basescu si acum empatizeaza cu Iohannis! In ambele cazuri, au avut de castigat doar acesti doi lideri! Populatia protestatara a ramas cu buza umflata si, in continuare, fara lider. Un alt episod care demonstreaza clar cele afirmate mai sus este oportunitatea romanilor de a face noi partide politice, legea a fost modificata recent si se astepta aparitia unui curent puternic care sa fie reprezentat de oameni cu viziune si cu simt civic. Din nou, dezamagire, a capitalizat firav, la nivel national, USR-ul care, in realitate, este o alta gogoasa servita romanului de catre ONG-uri. Exemplele pot continua, din pacate, si in acest context vin si intreb in ce se reflecta studiile acestor oameni si unde este acea inteligenta care a devenit steag de lupta al acestor manifestanti? Eu spun ca nu este suficient sa fii anti-PSD-ist ca sa te definesti inteligentul planetei, cum nu este suficient sa fii tanar ca sa poti schimba lucrurile in tara asta.

Traim intr-o tara in care a devenit o moda sa fii protestatar. Din pacate, politicile celor direct interesati au devenit mult mai perverse! Personal, am cunoscut oameni care au ca meserie protestul! Fel si fel de agitatori si de manipulatori care, efectiv, sunt platiti pentru a manifesta conform celor care platesc. Cazul Erwin Albu este de notorietate! Ma amuza teribil cand vad o gramada de „inteligenti” care protesteaza alaturi de el si care inca mai cred in idealurile propovaduite de asemenea exemplare! Oameni buni, trebuie sa intelegeti ca nu tot ce zboara se mananca! Aveti obligatia fata de voi sa nu mai credeti in toate bazaconiile si sa ganditi! Aveti dreptul sa votati si obligatia sa respectati rezultatele votului popular exprimat liber! Renuntati la scandal, ganditi si interpretati corect lucrurile! Nu deveniti partasi fara vrere la o manipulare care, in definitiv, va face mai mult rau! Anti-PSD-istul trebuie sa prinda o forma concreta, trebuie sa aduca la lumina o politica coerenta, are obligatia sa dea nastere unei opozitii sanatoase care sa faca bine Romaniei! Generatia tanara trebuie sa-si gaseasca propriul lider! Abia atunci voi crede in voi!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s