La Codlea se imparte ciolanul! Miza este postul de viceprimar…

Dupa o campanie care parea sa sudeze echipe si sa inlature primarul in functie,  rezultatele alegerilor dau nastere unor variante ce lasa lumea cu gura cascata! In lupta pentru fiecare centimetru din primarie, se pare ca surprizele apar acolo unde ne asteptam mai putin. PSD si-a anuntat intentia inca de la inceput de a ocupa functia de vice, fiind dispus sa lase locul orcarui consilier de la ei, se pare ca asteptau sugestii de la alegatori. La PNL lucrurile stau cam la fel, vor aceasta functie, prefera fostul vice, dar accepta si alte variante pentru a reusi sa faca o majoritate stabila. Cum alianta intre dl Erwin si dl. Ciolan nu mai este posibila in urma celor petrecute, voi analiza putin ce se intampla in curtea ALDE.

primaria codlea

Este posibil ca ALDE să aibă abilitatea de a negocia postul de viceprimar la Codlea dacă nu există susținere din partea celorlalte formațiuni politice? Un scenariu care părea exclus din punctul unora de vedere, pare să fie luat în calcul, informează surse apropiate formațunii ALDE. Aceleași surse ne indică faptul că o posibilă negociere s-ar putea concretiza cu Manole Dionisie, mentorul și finanțatorul campaniei lui Ciolan Ștefan Octavian în cursa pentru primăriei. Nimic ieșit din comun, dacă luăm în calcul faptul că Manole Dionisie, aflat pe locul 2 pe lista de consilieri ALDE, este un redutabil politician, extrem de abil și cu ștate vechi în CL. Dacă luăm în calcul că este și partener de afaceri cu Cătălin Muntean (AVICOD SA este deținut în procent de 50% de Patricia Muntean, fiica primarului), lucrurile încep să se limpezească. Va exista consens în împărțirea ciolanului?

Stau acum si ma intreb in urma ipotezei mele daca nu cumva acesta a fost planul unui edil abil in arta negocierii si un asociat care a demonstrat ca poate fi fidel in orice situatie? Voi ce parere aveti, oare cum se simte dl. Ciolan in aceste momente cand pare ca se apropie momentul unei singuratati de lunga durata. Se pare ca o suparare nu vine niciodata singura…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s