Intalnirea! Dan vs. Daniel!

Intr-o zi ciudata, Dan Teodorescu si cu Fericitul Daniel s-au intalnit intr-un TAXI! Inevitabilul s-a produs, in timpul primului kilometru parcurs impreuna au ajuns la divergente pe tema smereniei. Se pare ca Teodorescu a fost luat prin surprindere, uitase ca Fericitul vine dotat din fabrica cu toiag. Dan a fost avertizat, printre altele, ca Fericitul are la… EL mai multi Dani, dar s-a incapatanat si, pana la urma, a fost dat afara din TAXI. Atunci, Capatos a vazut usa deschisa si s-a strecurat pe ea. Face fite mici si nu atinge toiagul! Minunea s-a produs, Dan a inceput sa lacrimeze in versuri, gen Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici. Evident, credinciosii au evoluat si nu mai cred in povesti de adormit copiii. Ei cred doar atunci cand lacrimeaza Angelina! Ei, e baieti, intalnirea lor da de banuit, restul personajelor sunt fictive, stiti voi, personaje de televizor… Spatiul ramane o ecuatie problematica cu multe necunoscute. Important este ca Dumnezeu (ne) iubeste…

patriarhul-daniel-dan teodorescu

Virusul a devenit viral si a ajuns chiar si la… Codlea, unde Rascarache fredoneaza in continuu Dumnezeu prefera sexul, sexul si spatiile verzi… In concluzie, moara de la Codlea este lasata in paragina. In acest spatiu Exotic, gura pacatosului o ia inainte pe vocea lui Banica Jr. Vanzatoarele au lesinat peste pepeni. In cadere, doamnele au mai reusit o minune. Spatiile au devenit rosii. Este incredibil cum un Dan Teodorescu a reusit sa restabileasca legatura dintre Fericitul Daniel si Rascarache Dan.

De la Rascarache Dan (cauta-l pe facebook) am primit inainte de a scrie acest articol urmatorul raspuns (reactie) – Sa ma cac pe mizeria aia de melodie cu dumnezeu prefera lemnu. De azi dimineata o fredonez intruna si nu pot nici cum sa mi-o scot din sistem. Si pe linga faptu ca imi fute creieru se mai si uita lumea urit la mine. Sa dezvolt zic. Sătul de azi dimineata sa mormai intruna ca dumnezeu prefera lemnu, am zis sa mai variez pe tema daca tot nu pot sa ma scap de pacostea asta. Si asa am ajuns sa cint ca dumnezeu prefera sexu, sexu si spatiile verzi. Si fara sa-mi dau seama c-o cint ca o moara stricata, eram la exotic la casa sa platesc ceva, cind m-a luat gura pe dinainte si am zis ca dumnezeu prefera sexu, sexu si spatiile verzi, binenteles pe vocea lu banica junior nu cacat. Vinzatoarea s-a bulbucat la mine, un copil si-a scapat topi topu si in colt o batrinica a lesinat peste pepeni. Dupa cum spuneam. Sa ma fut in melodia asta urita. Pentru ca….. Dummmmmmmneeeezeeeuuui preferaaaaa sexuuuuuu, sexu si spatiiiiiile verzi.

Expresiile vulgare din text apartin…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s