A lovit-o de nenumarate ori, acum este la mine, eu o admir!

Mi-a povestit de zeci de ori, inainte eram prieteni, acum…

S-au cunoscut in curtea scolii, a placut-o la prima vedere, cand o vedea simtea ca este dragostea vietii lui. La inceput o respecta si o scotea cu el de cate ori avea ocazia. Abia astepta sa o reintalneasca si sa mai petreaca ceva timp in compania ei. Inca de la inceput, a realizat ca nu era singurul care o placea. Treaba asta nu-i dadea pace, concurenta era serioasa si, nu de putine ori, a avut senzatia ca o scapa, ca o pierde. Au fost momente cand a suferit in tacere, cand altii plecau cu ea si el, resemnat, se ducea acasa. Visa mereu la ea, in definitiv a recunoscut de cateva ori ca era dependent de ea. Nu au fost putine cazurile in care el, personal, a plasat-o printre picioarele pretendentilor si mai apoi realiza ca toti au calcat-o in picioare, isi cerea scuze si o lua de la capat. De iubit, o iubea sincer! Putine erau momentele in care se satura de ea si simtea ca are nevoie de altceva. Se consola spunandu-si ca si soarecii mai schimba gaura.

12033520_974959875920306_1658713839_n

Anii au trecut, cum va spuneam, au crescut, au crescut practic impreuna, dar el nu a gasit  curajul sa-si declare dragostea in fata parintilor. Normal, ei doreau ceva mai bun pentru el, parea ceva firesc, dar lui viata fara ea i se parea de neconceput. A inceput sa o bata de mic, de la primele iesiri impreuna, cu timpul o batea din ce in ce mai tare. Totul a fost tinut in cel mai mare secret, dar intr-o zi l-au descoperit. S-a intamplat sa treaca pe acolo tatal lui, exact cand o batea suparat ca nu-l iubea doar pe el. L-a privit si, mai in gluma, mai in serios, tatal i-a reprosat ca nu o bate destul de bine. A ramas surprins, el era mandru de ce facea si credea ca o loveste cu destula putere. Au convenit sa o bata impreuna. Tatal era extrem de orgolios si dorea sa-i desparta. Spera ca in felul acesta  fiul sau va intelege si o va lasa in plata domnului. Erau momente in care ea nu se impotrivea si asta a facut ca el sa continue nestingherit toata nebunia. Acum ca-si gasise un profesor, vorba vine, credea ca asa trebuie sa fie si ca este normal sa-i aplice asemenea lovituri. Au impartit-o o vreme, dar tatal sau a cedat nervos. Nu intelegea cata dragoste putea sa puna fiul sau intr-o asemenea relatie si a decis sa nu mai vorbeasca cu el. Timpul este, pana la urma, cel care rezolva toate problemele. Ii devenise fidela si-l asculta mereu. In ciuda loviturilor puternice, ea se intorcea mereu la el. Ciudata relatie a continuat pana un adevarat antrenor l-a remarcat. De atunci, o bate oficial.

Inainte eram prieteni, acum este vedeta si ne vedem foarte rar. A fost selectat chiar si in echipa nationala si a marcat cu ea zeci de goluri. Intr-o zi, prezent la unul din meciurile lui, am primit-o eu, mi-a dat un autograf si mi-a daruit-o. De atunci sta la mine in colectie. Eu nu o bat, eu o admir doar…

Morala: In anumite cazuri, bataia este rupta din rai!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s