Marimea conteaza! 

Stiti voi, intrebarea aia din capul barbatilor si gandul ascuns al acestora cu privire la marime! Cum mai trag ei de obiect, in speranta ca va mai creste si cum mama natura se impotriveste cu toata naturaletea! Vestea proasta, domnilor, vine acum, marimea chiar conteaza, nu mai trageti sperante desarte! Mai bine, hai sa vedem care sunt motivele si sa intelegem ce ramane de facut.

sef

Sa luam o banala pereche de pantofi la analizat. Daca-i cumperi cu doua numere mai mici, cum este?, fireste marimea conteaza, te strange gaura in care ai varat piciorul si de la inceput ai tendinta sa fugi descult, indiferent de frumusetea recipientului. Nu va ganditi la prostii pentru ca himenul este elastic, in respectivul caz exceptia intareste regula! Hai sa vedem un alt exemplu, locuiesti cu chirie si vine sfarsitul de luna. Stai foarte prost cu paralele! Conteaza clar si aici marimea! Ai vrea ca luna sa fie mai lunga, sa fie stresul  mai mic, dar ea sa fie mai lunga. Daca nu ai stat inca in chirie si nu ai cum sa intelegi fenomenul, poti apela la un prieten, cu siguranta va confirma ca este mai bine sa fie mai lunga, vorba presedintelui, Februarie nu este ca August! Va mai dau un exemplu si daca nici acum nu reusesc sa va fac sa intelegeti, renunt! Va cumparati un costum si nu aveti timp sa-l probati! Ajungeti acasa si-l puneti pe voi, numarul pe care-l stiati v-a jucat feste, costumul este foarte mare, sunteti ca un pui de capatat. Pantalonul cade de pe voi, sunteti obligat sa puneti o curea. Haina este mare, trebuie dusa la croitor, de vesta nu mai vorbim! In definitiv, ajustati marimea. Cam dezamagiti, in realitate nu este atat de simplu. Primul impedinent: nu se poate schimba, dotarile vin din fabrica! Daca-i punem curea, o strangulam si tot nu rezolvam nimic si daca-i cautam chirie, tot nu se face mai lunga! Suntem condamnati la a trai intr-o minciuna continua si spunem mereu, marimea nu conteaza!

Dupa cum vedeti, doamnelor, avem o problema! Voi ce spuneti, va strang pantofii, luna este destul de lunga??? Sunteti multumite sau nu, asta a facut mama natura! Acum, ca stiti care este realitatea, mai trageti si voi, ca noi ne-am saturat de tras si tot nu mai creste. Poate voi sunteti mai norocoase!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s