Godina, politistul de poveste!

Ce face celebritatea din om, da’ sa vezi ce face celebritatea dintr-un politist povestitor… Zilele astea am asistat la jocul de glezne al celebrului poltist brasovean. Stau si ma intreb daca este chiar asa de bun povestitor sau ne-a luat valul prea devreme? Nehotarat si stresat este sigur! Fuge, domnule, la mama cu demisia si se intoarce de la accidentul cu catelul fara ea (demisia). Asta da, actiune in forta a „politiei romane”! Asa anunta ieri, gata, demisia ca nu mai pot, eu si cu mama nu mai putem… si mai apoi a aflat de la tata, catelul era de vina… Vine controlul, nu vine controlul…este pentru mine nu este pt mine… si, uite asa, in lipsa de ocupatie probabil si din prea mult talent scriitoricesc a mai iesit un episod Godinian! Gurile rele spun ca are o legatura sufleteasca toata povestea cu cartea care a iesit deja… Incertitudinea asta, domnule, din mintea unui scriitor nehotarat, sa fie cu subiecte de la interior sau se vede bine si de afara? Alba-neagra pe facebook, ca doar institutia in care este inregimentat este asa, la cheremul netului!

marian-godina-660x330

Pai, domnule Godina, maine daca ma opriti in trafic cum facem? Daca incep sa zambesc amintindu-mi de povestile spuse pe net? O sa spuneti ca sfidez agentul de circulatie sau o sa purtam o discutie in termeni de facebook? La aspectul asta scriitorul din dumneavoastra a uitat cu siguranta sa se gandeasca! Tot prin satul asta mic, umbla vorba ca veniti din cadrul armatei. Ca acolo insubordonarea dumneavoastra a facut ravagii in cariera ce urma sa vina si ca, pe asemenea motiv, a calarit plecarea de acolo. Nu am nici cea mai mica dovada ca lucrurile stau asa, dar vin si intreb, a fost cu demisie sau cu demitere? Ura asta, bata-o vina…chiar pe toti colegii? Chiar nimic nu va mai place, domnule? Da uniforma pe care ati decis sa o pastrati de moment, va mai place? Oare la draguta de ea nu v-ati gandit cand tot acest episod comic incepea sa iasa la lumina din tastatura dumneavoastra? Chiar au fost articole haioase, unele chiar bine scrise, dar a trebuit sa dati dumneavoastra cu fasolea de perete, ca banuiesc ca sunteti sanatos si nu aveti muci! Una peste alta, domnule Godina, pana scrie multe, mana comanda pana si capul comanda mana! La dumneavoastra, ordinea a fost influentata de facebook! Nu trebuie sa intelegeti ca nu suntem de partea dumneavoastra, dar trebuie sa intelegeti ca sunt reguli mai importante in viata asta decat povestile de pe facebook!

Reclame

Un gând despre “Godina, politistul de poveste!

  1. ca sa va traga pe dreapta, ar trebui sa incalcati legea , dar nici o problema ii esplicati ca sunteti ( neam cu Oprea)si asa apareti pe facebook .Banuiesc ca postarile le face in timpul liber , faptul ca se leaga de sefi din politie este alta mancare de peste , dar orice padure cu uscaturile sale .problema este ca sunt pre multi copaci „mari”uscati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s