Scrisoare deschisa catre dl. Ciolan!

Draga domnule, intentionezi sa faci lucrurile altfel? Am asistat la felul inedit de lansare a unei candidaturi si la inceputul de campanie electorala exact altfel, vreau sa spun exact pe dos fata de cum spune legea! Stiti, este vorba de acea lege care-ti permite sa faci campanie doar cu 30 de zile inainte de alegeri! Stangacia cu care a pornit acest demers probabil vine din refuzul colegilor de partid de a va desemna candidat la alegerile locale. Odata calcata in picioare decizia dumnealor, probabil ati decis ca urmatoarea reduta trebuie sa fie legea si, din pacate, nu ati ezitat sa o dati cu fundul de pamant. Cu siguranta la citirea acestor randuri o sa interpretati ca sprijin un alt candidat si, cu incapatanarea de care dati constant dovada, o sa spuneti ca nu am dreptate.

primaria codlea

Vom lua rand pe rand in aceasta scrisoare activitatea si demersurile dumneavoastra la analizat si vom incerca sa explicam pe intelesul tuturor care sunt punctele esentiale in care gresiti. Aveti si dumneavoastra dreptul sa candidati, asta este perfect adevarat, dar nu aveti dreptul sa ocoliti legea pe unde nu o intelegeti sau nu vreti sa o respectati. Buna sau rea, legea este acel instrument care contureaza regulile jocului. Despre ce vorbesc? Este simplu, sunteti membru PNL, partidul a decis sa trimita si sa sustina un alt candidat, iar dumneavoastra, fara sa va dati demisia din partid, veniti si va anuntati candidatura! Ce nu aveti? Destule semnaturi? Nu aveti inca definitivate si concretizate aliantele? Nu aveti rabdare? Vorbiti, domnule, chiar suntem  dispusi sa ascultam! Probabil va este frica, posibil sa avem in fata un om care nu stie sa piarda si sa inteleaga ca decizia celor multi conteaza! Este chiar asa de important sa ocoliti acel esec din viata dumneavoastra cand cei care va cunosc atat de bine au refuzat sa va dea girul lor. Repet, aveti dreptul sa candidati, dar oare de ce nu faceti lucrurile asa cum este normal? Am eu dreptul sa judec in aceste conditii si sa ma gandesc ca veti ocoli legea daca iesiti primar? Am voie sa ma gandesc si sa-mi imaginez cum indiferent de ce spune majoritatea, dumneavoastra o sa faceti doar cum vreti ? Sunt destul de legitime nemultumirile mele? Sunt destul de clare si de elegant exprimate?

Am fost acuzat in randurile dumneavoastra ca fac piese de teatru. Acum vin fara teatru, acum vin in calitate de alegator, preocupat de viitorul sau si sunt foarte serios. Nu am scris cu rea intentie, am scris cu preocupare! Avem, domnule Ciolan, dreptul sa fim preocupati cand stim ca timp de 7 ani ati detinut o functie care a pus in mana dumneavoastra constant importante sume de bani de la bugetul local? Avem dreptul sa intrebam in conditiile in care avem certitudinea ca sotia dumneavoastra a avut contracte cu primaria orasului Codlea inclusiv in perioada in care erati consilier local si, mai mult, in deplina cunostinta de cauza, dumneavoastra personal aduceati catre institutie facturile? Eu zic ca asta nu este un pamflet si mai spun lumii ca este cazul sa deschida ochiii bine! Nu vorbele frumoase aruncate pe internet dau contur personajelor, ci faptele lor! Eu va urez indreptare grabnica si promit ca revin cu detalii picante!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s