Proiect social (m)UE- Pensii speciale pentru cei din diaspora!

IMIGRATIE 10Analizand situatia economica a Romaniei si datoria morala a poporului roman fata de semenii sai obligati sa traiasca in strainatate se impune o lege care sa echilibreze situatia. In acest context, clasa politica din UE a venit cu o propunere unica in istoria ei. Emotionata de suferinta romanilor si de numarul mare al acestora obligati de saracie sa plece la munca in strainatate, vin in aceste zile de canicula si propun o pensie speciala care, spun ei, va fi platita din banii recuperati de la politicienii corupti din Romania. Se estimeaza ca bugetul pomenit ajunge pentru plata acestor pensii aproximativ zece ani. La intrebarea fireasca, din ce bani se plateste dupa cei zece ani, au raspuns ferm, nu exista metoda prin care putem stopa hotia clasei politice in aceasta tara, concluzia fiind una evidenta, fondurile pentru acest proiect sunt garantate pe vecie. Guvernul este obligat sa stabileasca cuantumul acestei pensii, dar nu are voie sa fixeze unul mai mic decat o pensie speciala de parlamentar.

O delegatie romana care a plecat din tara cu scopul de a combate proiectul in cauza a fost interceptata de aviatia germana deasupra Ungariei si, cu acordul guvernului maghiar, a doborat avionul in care se aflau politicienii romani. Anchetati pentru diminuarea resurselor din care urmeaza sa se plateasca pensia mai sus mentionata, acestia au ripostat vehement – Ce vreti, domnilor, sa castige beneficiarii mai mult decat un parlamentar german?

Este pentru prima data in istoria unui partid social cand liderul acestuia trece de buna voie in opozitie, sustine el ca nu este moral sa se ia de la gura copiilor lui si sa se dea pomeni electorale celor din diaspora. De atata suparare, sustine ca durerea a inceput sa-i coboare pe un picior. Nici opozitia din Romania nu este mai fericita, singura consolare fiind aparitia lui Ponta in randurile lor. Blaga rasufla usurat pentru ca nu mai trebuie sa se chinuie sa inventeze minciuni, au acum un profesionist in echipa.

Conditiile care se impun la acordarea pensiei speciale – Trebuie sa demonstrezi ca ai stat minim doi ani in strainatate (ca ai stat, nu ca ai muncit). Este nevoie sa demonstrezi ca minim o data ai injurat un politician roman. Daca nu l-ai injurat macar o data pe Badea, pensia se anuleaza. Trebuie sa recunosti ca ai votat cu Johanis si ca ai fost indus in eroare de felul in care a transmis mesajele, multe din ele neajungand nici pana acum in diaspora. Foarte important, trebuie sa semnezi un document prin care accepti extractia gazelor de sist in Romania, exploatarea de la Rosia Montana, vinderea combinatelor care au ramas in tara si… ce mai conteaza, ca noi avem in sange, o vindem si pe mama lui Stefan cel Mare, daca este nevoie. Aceste conditii nu sunt impuse, ele vin ca parte integranta a proiectului, deci nu sunt negociabile. Trebuie sa intelegem ca UE ne vrea binele. Conditii de ridicare a pensiilor speciale? Este foarte simplu, se ridica de cei ramasi acasa, demonstraza ca sunt rude cu voi si ca nu fac exceptie de la spusele lui Ioan Rus. Pe Badea il folosesc atunci cand este plecat Rus in concediu.

Afland cat de mari trebuie sa fie aceste pensii, politicienii romani dau buzna in vame. Sute de masini cu inscriptii electorale au fost scoase din garajele partidelor politice si au plecat in tromba spre o lume mai buna… NU CERETI NIMIC, ACESTA ESTE UN PAMFLET!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s